2022: Het Jaar van de Meester

2022: Het Jaar van de Meester

Dec 31, 2021

Het is bijna 2022. Tijd om achterom te kijken en vooruit te blikken.

Hoe was jouw 2021? Het is een jaar geweest van loslaten en diepe spirituele groei voor een ieder die er open voor stond. Ik dacht dat ik al veel gegroeid was in 2020, maar nu blijkt dat de groei afgelopen jaar nog sneller en dieper ging dan voorheen.

Ik merk het ook bij de mensen die bij mij komen voor persoonlijke sessies. Ze zijn klaar om grote stappen te zetten en heel veel los te laten. En niet alleen voor zichzelf, maar ook grote karmische lasten die ze voor de mensheid gedragen hebben. Ze worden losgelaten, getransformeerd. Het is tijd.

“Jullie hebben als mensheid en vooral als Lichtwerkers zoveel losgelaten, gereinigd en getransformeerd dat het effect te zien is in de wereld. Moeilijk te zien? Welnee! Kijk maar eens hoeveel mensen er nu bezig zijn met spiritualiteit in de grootste zin van het woord.

Nog nooit waren er zoveel mensen bezig met de zoektocht naar de Waarheid. En niet de “waarheid” die je voorgeschoteld krijgt door de mainstream media, maar de Waarheid, naar dat wat ons niet verteld wordt. De Waarheid achter alle waarheden, de Goddelijke Waarheid.

En welke bronnen je ook aanboort, welke bronnen je ook als betrouwbaar beschouwt, wees erop voorbereid dat er in 2022 nog veel meer op je afkomt. Houd een open mind. Weet dat er nog veel meer lagen weg zullen vallen. Zekerheden weg zullen vallen en nieuwe perspectieven zullen openbaren. Nieuwe zienswijzen, nieuwe realiteiten.

De Waarheid is zoveel grootser dan jullie ooit zouden kunnen bedenken. Alles wat je tot nu toe bedacht hebt, geloofd hebt, als waar aangenomen hebt, zal onderste boven worden gehaald. Sta jij open voor de volgende stap in het proces? Durf jij alle overtuigingen los te laten, zodat jij als pionier voorbij de volgende sluier van de realiteit kunt stappen?

Dat is wat er van jullie gevraagd wordt in 2022. Het jaar van de Meester in jezelf. De Meester die in het midden van alle chaos blijft staan in liefde en blijft staan voor Liefde. Hoe meer je loslaat, hoe meer je in je Meesterkracht komt. Als je alle attachments hebt losgelaten, blijft je Meesterkracht over. Wie je werkelijk bent.

Het is niet makkelijk en tegelijkertijd ook weer wel. Het zal je helpen om je taak hier op Aarde te volbrengen met gemak en vreugde. Hoe meer je loslaat, hoe meer je de werkelijke vreugde kunt omarmen.

Omarm je Meesterkracht, je ware zelf. Ga staan in die kracht en neem alle stappen en beslissingen vanuit die kracht. Ga staan. Laat de wereld de Meester zien.

Zodra jij gaat staan in je Meesterkracht, verbind je je met het Hogere Licht. Het Licht wat geen schaduw werpt.

Ik wens je een Meesterlijk 2022.

Inge

De meditatie start op: 13:31

Start hier met de reis terug naar jezelf

En ontvang een GRATIS meditatie die je verbinding versterkt met je zielenpad.

Ook ontvang je wekelijks EXTRA inspiratie en hulp om de grootste versie van jezelf te omarmen.

Nog meer Straalende Blogs

Voel je vleugels

Jan 13, 2022

Leven in vreugde en vrijheid

Jan 06, 2022

2022: Het Jaar van de Meester

Dec 31, 2021