_

Straalende stappen naar jouw Galactische Zelf

First Contact

Ben je klaar om de eerste stappen te zetten als Lichtwerker? In dit korte programma krijg je een eigen sterren team met Lichtwezens van de Pleiaden, Sirius en Andromeda. Leer zelf met hen communiceren met behulp van mijn unieke 5 percepties methode.

Ik wil meer weten

Volg het Sterren Pad

Voel jij het verlangen om je weer te verbinden met de oude kennis die in de Gouden Tijden van Atlantis, Lemurie en het Oude Egypte in de tempels werd gedeeld? In deze 5 daagse challenge treed je binnen in een wereld van deze galactische wijsheid, schoonheid en inspiratie.

Ik doe graag mee

Ontmoeting met Pleiadische Lichtwezens

Krijg toegang tot een oneindige bron van wijsheid en ontvang een GRATIS meditatie die je in contact brengt met de Pleiadische Lichtwezens. Je ontvangt daarnaast elke 2 weken mijn nieuwsbrief.

Doe nu de GRATIS Meditatie

Online-Programma Straalen op Aarde

Je hebt een missie. Je weet dat je al vaker op deze Aarde hebt rondgelopen en dat nu de tijd is om alles samen te brengen.

Dit is de tijd waar je voor gekomen bent. Je weet het diep van binnen. Het is tijd volledig in flow te komen met wat je ziel te toe fluistert.  Uitstellen is geen optie meer.

Meer weten?

Opleiding Pleiadisch Lichtwerk

Ga op een transformerende reis naar de oude wijsheid van de mysteriescholen van Lemurië, Atlantis en Egypte met Pleiadisch Lichtwerk. 

Een reading opleiding voor lichtwerkers die zich verbonden voelen met de sterren.


Meer weten?

Liever 1-op-1 met Inge?

Ontdek het pad van je ziel. Waarom je hier bent. Wat je hier komt doen, wat je tegenhoudt en welk pad je  hebt afgelegd en welke levens jou nog steeds beïnvloeden. Maak een afspraak voor een persoonlijke lichtwerksessie.Maak een afspraak