Ontdek het Geheime Pad naar een Open Hart

Aug 11, 2023

Wees eens eerlijk. Hoe vaak zeg jij “Ik ben dankbaar”. En nog eerlijker: hoe vaak meen je het ook echt? Want het is vrij makkelijk om iets te zeggen, maar om het ook echt te voelen en te menen, dat is weer iets anders.

Als ik heel diep in mezelf graaf, moet ik bekennen dat ik de neiging heb om mij te focussen op alle dingen die niet goed gaan, of die nog beter kunnen. Zo heb ik altijd een grote drive om mezelf te verbeteren, meer te weten te komen, een techniek beter onder de knie te kunnen krijgen. En zo kan het voorkomen dat ik voorbij ga aan de dingen die ik wel heb.

Begrijp me niet verkeerd: ik ben ontzettend blij met die enorme drive die ik heb, altijd op zoek naar een volgende laag, een volgend niveau om te ontdekken. Zo groei ik elke dag weer. Zo krijg ik elke dag nieuwe inzichten, die ik vervolgens weer met jou deel!

Maar er zit ook een schaduwkant aan. Ik voel me wel eens als Rupsje Nooitgenoeg (ken je dat kinderboek?) altijd maar meer, meer, meer. Altijd in beweging, nooit de tijd nemen om de nieuwe kennis te laten bezinken, want dan ga ik mij vervelen.

En nog een grote bekentenis… het belet mij ook vaak om echt in mijn hart te zitten. Het echt openen van mijn hart blijft toch vaak een strijd (ja, echt!) voor mij. Ik vind dat mijn hart niet open genoeg is en dan ga ik in gevecht met mijn hart. Alsof ik met kracht een jampot waarvan het deksel maar niet open gaat, open wil breken. Maar zo werkt het niet.

Door in de stilte te zijn en mijn aandacht te verzachten, kan ik mijn hart ook verzachten en openen. Want wat zou ik toch graag met een open hart leven. Ik kan best jaloers worden op mensen met zo’n prachtig open hart.

Hoe krijg ik dat voor elkaar? Wat kan ik doen? Wat kan ik zijn?

En de Gidsen gaven mij een antwoord: “De weg naar een open hart is via dankbaarheid. Focus je op dankbaarheid en laat de energie van dankbaarheid helemaal door je hart stromen. Het zal je hart verzachten, verzorgen, veiligheid bieden, helen en al wat maar nodig is om je hart te openen.

De vibratie van ware dankbaarheid is verbonden met de vibratie van vrede, één van de hoogste frequenties die je kunt ervaren in jullie realiteit. Hoe vaker je de dankbaarheid toelaat, hoe meer ontspanning in je systeem kan ontstaan. Zo open je de deur voor vrede in je hart. Een dankbaar hart is een hart vol vrede.”

Wauw! Een hart vol vrede. Wat klinkt zo prachtig. Dat wil ik wel! En ik zou Inge niet zijn als ik dat niet meteen in actie zou omzetten. Ik ga een 30 dagen dankbaarheid-challenge doen! Want ik hou van experimenteren!

30 Dagen die in het teken staan van dankbaarheid; elke dag een oefening die te maken heeft met dankbaarheid en elke dag voordat ik ga slapen focus ik mijn aandacht op alles waar ik dankbaar voor ben, zodat ik met een open hart ga slapen!

Weet je wat? Ik maak er spontaan een gratis challenge van! De 30 Dagen Dankbaarheid Challenge. In 30 dagen naar een open hart met dankbaarheid. 

Doe je mee? Schrijf je dan in via deze link: https://www.ingevanstraalen.nl/dankbaar

Gaat het lukken met mijn open hart? Wie weet? Wat ga ik doen in deze challenge? Geen idee!  Wat ik weet is dat ik heerlijk spontaan mijn inzichten ga delen met die mensen die er aan mee willen doen. Kleine activaties, meditaties, wat er ook maar mag doorkomen voor deze challenge. Geen plan, volledige overgave. Ik heb er zin in! Ik hoop jij ook.

Nog meer Straalende Blogs

Woorden schieten te kort

Nov 17, 2023

De Missie van Lichtwerkers: Onze Connectie met Lichtwezens

Nov 03, 2023

1-op-1 Lichtwerksessie

Heb je last van hardnekkige energetische schaduwen die je saboteren? Zit je vast in een patroon waar je maar niet uitkomt?

In een Lichtwerk Sessie ga ik met jou op zoek naar de schimmen die om je heen hangen. Met behulp van energetische technieken en lichtwezens, zoals Aartsengelen en Verheven Meesters, kom je weer in je kracht en in contact met het pad van je ziel. In deze persoonlijke sessies kun je jouw angsten, belemmerende overtuigingen, saboteurs en obstakels onder ogen zien en die stap voor stap vernietigen.   

Samen bevrijden we jou van ketenen waarmee je vastzit aan het verleden of donkere energieën. Je kunt je weer in vrijheid en lichtheid bewegen en doen waarvoor je hier op aarde bent gekomen: het creëren van een nieuwe wereld!  

Een Lichtwerk Sessie duurt tussen een uur tot anderhalf uur en kan op de praktijk in Oegstgeest plaatsvinden of per telefoon of Zoom.

De kosten bedragen 170 euro per sessie.

Maak een afspraak

1-op-1 Lichtwerksessie

Heb je last van hardnekkige energetische schaduwen die je saboteren? Zit je vast in een patroon waar je maar niet uitkomt?

In een Lichtwerk Sessie ga ik met jou op zoek naar de schimmen die om je heen hangen. Met behulp van energetische technieken en lichtwezens, zoals Aartsengelen en Verheven Meesters, kom je weer in je kracht en in contact met het pad van je ziel. In deze persoonlijke sessies kun je jouw angsten, belemmerende overtuigingen, saboteurs en obstakels onder ogen zien en die stap voor stap vernietigen.   

Samen bevrijden we jou van ketenen waarmee je vastzit aan het verleden of donkere energieën. Je kunt je weer in vrijheid en lichtheid bewegen en doen waarvoor je hier op aarde bent gekomen: het creëren van een nieuwe wereld!  

Een Lichtwerk Sessie duurt tussen een uur tot anderhalf uur en kan op de praktijk in Oegstgeest plaatsvinden of per telefoon of Zoom.

De kosten bedragen 170 euro per sessie.

Maak een afspraak