Ben jij de aanvoerder van de Awakening?

Ben jij de aanvoerder van de Awakening?

Dec 02, 2021

Everything will be okay in the end. If it is not okay, it is not the end.

Ken jij dit gezegde? Ineens kreeg ik deze woorden door. Ik had zo’n vage associatie met Will Smith, uit Independence Day, maar toen ik het opzocht kwam ik John Lennon tegen. Ach… het maakt ook niet uit wie het heeft gezegd. Er straalt zo’n hoop uit. Uiteindelijk komt alles goed. Als het nog niet goed is, is het nog niet het einde.

Maar hoe staan we er nu voor? Soms zakt de moed mij een beetje in de schoenen. Tijd om aan de gidsen te vragen wat zij ervan vinden.

“Vertrouw erop dat alles loopt zoals het moet lopen. Het lijkt vaak zo te zijn dat alles in het honderd loopt. En zo voelt het vanuit menselijk perspectief ook. Maar vanuit multidimensionaal perspectief ziet het er allemaal prachtig uit. 

Vertrouw erop dat het goed komt. Vertrouwen is een goddelijke eigenschap die Lichtwerkers nu zo hard nodig hebben. Vertrouwen in zichzelf, in hun eigen kunnen. Maar ook vertrouwen in het Goddelijke Plan.

Open jezelf voor de mogelijkheid dat er zoveel meer is dan wat je ziet en voelt. En zoveel meer dan je kan controleren. Dat is je taak ook niet, je hoeft het grote plan ook niet te controleren. Jij bent hier geïncarneerd om je eigen deeltaak te vervullen en jouw stappen te zetten. Zie het als het kleine plantje dat door de asfalt heen groeit. Het maakt een scheur in de realiteit, waardoor er meerdere openingen ontstaan voor meerdere zaadjes om te ontspruiten.

Daardoor zullen de scheuren groter worden, zodat nog meer zaadjes kunnen groeien waardoor er nog meer ruimte ontstaat. Totdat het paradijs is terug gekeerd. Jullie zitten nog steeds in de voorhoede. De eerste plantjes die scheuren veroorzaken. Verlies de moed niet. Denk niet dat dit alles is. Wordt niet ongeduldig omdat je maar zo weinig groensprietjes om je heen zit. Het lijkt zo normaal, alles wat jij ziet, wat jij geleerd hebt. Maar vergelijk jezelf eens met hoe je was aan het begin van deze groeispurt. Dat is waar een deel van de mensheid nu staat, het deel dat hun hart open heeft gesteld voor liefde. Vergeet niet dat je een van de aanvoerders van de Awakening bent.

Keer terug naar binnen, focus je aandacht op je eigen groei. Bij elke nieuwe fase in je groei horen weer andere stappen. Nu is het de tijd om naar binnen te keren. Weer energie op te doen. Weer te luisteren naar je eigen stem. Echt luisteren. Zorg goed voor jezelf. Je hebt de energie en nieuwe inspiratie nodig voor je volgende groeispurt. 

Je hebt al zoveel ruimte gemaakt voor anderen om te kunnen groeien. Gaten in de matrix gecreëerd zodat er meer licht doorheen kan komen. Blijf doen wat je doet. Wees niet bang. Jullie zijn onkruid wat niet te verdelgen is. Wat voor giftige stoffen ze ook gebruiken om je te vernietigen. Jullie zijn resistent. Niet te vernietigen.

Het komt goed. Alles komt goed. Er is geen enkele manier waarop het niet goed zal komen.

Wat je zal helpen is je ideeën los te laten van hoe dat “goed komen” eruit gaat zien. Hoe ziet de nieuwe realiteit eruit? Hetzelfde als hiervoor? Maar dan met meer liefde en verbinding? Of juist radicaal anders? Met een hele nieuwe structuur?

Het maakt niet uit wat jij denkt of wat jij wilt. Gebruik de visies van de nieuwe toekomst als inspiratie, maar laat de gehechtheid eraan los. Als jij je blijft vastklampen aan het idee dat alles pas weer goed is als het oude “normaal” weer is hersteld, werk je de vooruitgang tegen. Als je voor jezelf hebt besloten dat de Nieuwe Aarde begint als de wereld weer terug is in de “Eden” staat, werk je de vooruitgang tegen. Nogmaals, blijf de visies gebruiken als inspiratie, als baken voor de toekomst. Als je er teveel aan hecht belemmer je de mogelijkheid voor nieuwe opties, sluit je je ogen voor een nieuwe dimensie die zich ontvouwt. 

Je sluit je af voor het prachtige proces waar je je nu in bevindt. Geniet van deze tijd. Er komt een tijd dat je je verhalen deelt met je zielenfamilie die ademloos aan je lippen zal hangen. Dit is jouw tijd. Jij bent het zaadje wat het asfalt doet splijten Dit is jouw verhaal. Waarin jij de held bent. Zelfs als de huidige wereld dat niet zo ziet.”

Het is dus tijd om naar binnen te keren. Te ontvangen. Ontvang Liefde in deze meditatie die ik voor jou heb opgenomen.

 

Start hier met de reis terug naar jezelf

En ontvang een GRATIS meditatie die je verbinding versterkt met je zielenpad.

Ook ontvang je wekelijks EXTRA inspiratie en hulp om de grootste versie van jezelf te omarmen.

Nog meer Straalende Blogs

Voel je vleugels

Jan 13, 2022

Leven in vreugde en vrijheid

Jan 06, 2022

2022: Het Jaar van de Meester

Dec 31, 2021