De weg naar de verlossing

Dec 09, 2022

Het laatste jaar krijg ik een naar gevoel als ik een beeld van Jezus zie die aan het kruis hangt. Het beeld van een man die aan het kruis genageld is, hangt overal. De vraag die bij mij opkomt is: Waarom zou je het lijden verheerlijken? Het voelt alsof die beelden ons gevangen houden in het lijden houden en ons tegen houden om naar de bevrijding toe te bewegen.

Een tijd geleden volgde ik een cursus bij Katie-Jane Wright, kristallen vrouw en soulsister, waar dit ook precies naar voren kwam. Haar advies was om hem van het kruis te halen, elke keer als ik het beeld tegen kwam. Wat een geweldig idee! En dus elke keer als ik zo’n beeld tegenkom, stem ik me af, haal hem van het kruis en verklaar dat het lijden voorbij is. Zo ontkoppel ik het Christusbewustzijns energie van het lijden.

Afgelopen zomer heb ik een tijd Portugal doorgebracht. Een maand lang gekampeerd op ons eigen stukje land. Wat was het heet! Overdag was het niet uit te houden in onze tent en ondanks het feit dat ik een groot liefhebber ben van warmte, was dit zelfs mij te gek. Om aan de warmte te kunnen ontsnappen, maakten we uitstapjes in de omgeving. Zo kwamen we in een stad terecht in een klooster met een kerk (heerlijk koel!).

Met mijn “haal Jezus van het kruis” missie in gedachten, ging ik aan het werk. Wat hingen er veel! In een aparte ruimte vond ik een heel groot kruis met een enorme Jezus. Ik ging aan de slag, maar zodra ik de energie los wilde maken, kwamen er allemaal donkere schaduwen voorbij die zich er tussen drongen zodat ik niet aan het werk kon. Samen met Aartsengel Michael en de Legioenen van Licht bleef ik maar aan het werk, duisternis afvoeren, koorden verwijderen, totdat uiteindelijk een groot vampierachtig wezen achterbleef, die ik met geen mogelijkheid weg kreeg.

Helaas, misschien was het niet de tijd? Ik wist het niet, maar hier was duidelijk iets anders aan de hand wat ik niet begreep. 

Samen met mijn vriend liep ik verder naar door het klooster en kwam uiteindelijk in een klein torentje. Oei, dat voelde vreemd. Ik liep de ruimte in en zag mezelf omringd door piramides versierd met occulte symbolen en portretten van mannen in zwarte kostuums. Dit voelde zo verkeerd! Ik begreep ineens waar dat donkere wezen vandaan kwam. Toen ik vervolgens een blik op de plattegrond wierp bleek ook deze ruimte pal boven het grote kruis was! Lang bleef ik niet in deze ruimte. Hier was niets voor mij te doen.

Maar met deze kennis kon ik wel weer terug naar het grote kruis en daar het wezen op een afstand houden zodat ik de Jezus energie van het kruis kon halen.

Het is tijd om uit ons lijden te stappen lieve Lichtwerker! Laat de oude gebeurtenissen los. Soms hoef je er geen lessen meer uit te leren. Wij hebben vaak de neiging om teveel te blijven wroeten om nog een diepere oorzaak te vinden. Vaak is dat nuttig. Soms ook niet. Het kan een verslaving worden of een stevige overtuiging dat er nog veel te lijden is voordat de verlossing komt. Het is nu onze taak het lijden te stoppen. Te beginnen met je eigen lijden. Haal jezelf van het kruis. Het is nergens meer voor nodig. Het is onze taak om het juk af te leggen en de verlossing te omarmen. Door los te laten.

Dat betekent niet dat je nergens meer om geeft. Het betekent dat je zoveel van jezelf en anderen houdt dat je de weg naar vrijheid kiest. Want de spirit is vrij, zelfs als het lichaam en de omgeving anders gelooft.


Wil je actief aan de slag met het bevrijden van  jezelf en anderen uit het lijden? Misschien is de Opleiding Pleiadisch Lichtwerk wel wat voor jou. Klik hier voor meer informatie. 

 

Nog meer Straalende Blogs

Boodschap van de Galactische Federatie Straalende blog

Mar 23, 2023

Koningin van de Jungle

Mar 09, 2023

Vind je weg naar huis

Feb 23, 2023

1-op-1 Lichtwerksessie

Heb je last van hardnekkige energetische schaduwen die je saboteren? Zit je vast in een patroon waar je maar niet uitkomt?

In een Lichtwerk Sessie ga ik met jou op zoek naar de schimmen die om je heen hangen. Met behulp van energetische technieken en lichtwezens, zoals Aartsengelen en Verheven Meesters, kom je weer in je kracht en in contact met het pad van je ziel. In deze persoonlijke sessies kun je jouw angsten, belemmerende overtuigingen, saboteurs en obstakels onder ogen zien en die stap voor stap vernietigen.   

Samen bevrijden we jou van ketenen waarmee je vastzit aan het verleden of donkere energieën. Je kunt je weer in vrijheid en lichtheid bewegen en doen waarvoor je hier op aarde bent gekomen: het creëren van een nieuwe wereld!  

Een Lichtwerk Sessie duurt tussen een uur tot anderhalf uur en kan op de praktijk in Oegstgeest plaatsvinden of per telefoon of Zoom.

De kosten bedragen 170 euro per sessie.

Maak een afspraak

1-op-1 Lichtwerksessie

Heb je last van hardnekkige energetische schaduwen die je saboteren? Zit je vast in een patroon waar je maar niet uitkomt?

In een Lichtwerk Sessie ga ik met jou op zoek naar de schimmen die om je heen hangen. Met behulp van energetische technieken en lichtwezens, zoals Aartsengelen en Verheven Meesters, kom je weer in je kracht en in contact met het pad van je ziel. In deze persoonlijke sessies kun je jouw angsten, belemmerende overtuigingen, saboteurs en obstakels onder ogen zien en die stap voor stap vernietigen.   

Samen bevrijden we jou van ketenen waarmee je vastzit aan het verleden of donkere energieën. Je kunt je weer in vrijheid en lichtheid bewegen en doen waarvoor je hier op aarde bent gekomen: het creëren van een nieuwe wereld!  

Een Lichtwerk Sessie duurt tussen een uur tot anderhalf uur en kan op de praktijk in Oegstgeest plaatsvinden of per telefoon of Zoom.

De kosten bedragen 170 euro per sessie.

Maak een afspraak