Dit kun jij doen voor de Nieuwe Aarde

Dit kun jij doen voor de Nieuwe Aarde

Dec 17, 2021

Hoe zit het nu met de Nieuwe Aarde? De 5D Aarde? Wat kunnen we doen om Moeder Aarde te helpen?

Met die vraag stemde ik mij onlangs af op Moeder Aarde. Wat voor healing of activatie kan ik doen om te helpen? Want dat is mijn patroon… ik vraag me altijd af: “wat kan ik doen?” Zo ben ik ook opgevoed. Het leek wel of op de vraag “hoe gaat het?” het beste antwoord luidde; “druk, druk, druk”. Als je maar bezig bent, maak je je nuttig. Heb je waarde.

Groot was mijn teleurstelling dan ook toen het antwoord van Moeder Aarde was: “niets”.

Slik…. Ben ik dan niet meer nodig?

Het antwoord wat ik kreeg was het volgende:

De Aarde heeft de shift al gemaakt naar 5D. Ze heeft onze hulp niet meer nodig, het is al volbracht. Alleen de mensheid stribbelt tegen. Het is niet meer de vraag of de Aarde de shift wel kan maken, het spant er alleen om of de gehele mensheid wel mee kan.

Focus je aandacht dus op het menselijk collectief bewustzijn. Daar is je hulp hard nodig. Het beste wat je kunt doen is jezelf reinigen; op lichamelijk, mentaal en energetisch niveau. Blijf kijken naar patronen die je met je meedraagt. Diep verborgen in je cellen, diep verborgen in je genetische lijn of als diepe echo vanuit vorige levens.

Durf naar jezelf te kijken. Durf ervan uit te gaan dat alles wat je tot nu toe hebt geloofd niet waar is. Laat alles wat je vanuit de maatschappij geleerd is, los. Zeef het, reinig het, weeg het op een goudschaaltje. Kies dan wat je weer toe laat en wat je achter je laat. Of misschien wel nog met je meedraagt, maar als dierbare herinnering waar je wat vertederd op terug kijkt.” 

Zoals ik nu bijvoorbeeld glimlachend terug kan kijken op een kleine Inge die helemaal overtuigd geloofde in Sinterklaas - diezelfde kleine Inge die ook heel hard andere kindjes in Amerika uitlachte omdat ze in de KERSTMAN geloofden!! Dan ben je echt dom, vond ik. 

Laat het patroon los van weten wat waar is en een ander veroordelen omdat die in een ander sprookje geloofd. Het is allemaal niet waar, het is allemaal een illusie. Blijf op zoek naar de waarheid achter de waarheden. En die is altijd gebaseerd op liefde en inclusiviteit. Een waarheid die mensen uitsluit is altijd een illusie, liefde is onvoorwaardelijk onder alle omstandigheden.

De Aarde is er al. In liefde. Nu wij nog.

Om je te helpen te helpen (haha) gaan we in deze video naar de Akasha Kronieken om ons te verbinden met vorige leven en daar reiniging te brengen.

Ik wens je een Schone Winterwende.

Start hier met de reis terug naar jezelf

En ontvang een GRATIS meditatie die je verbinding versterkt met je zielenpad.

Ook ontvang je wekelijks EXTRA inspiratie en hulp om de grootste versie van jezelf te omarmen.

Nog meer Straalende Blogs

Voel je vleugels

Jan 13, 2022

Leven in vreugde en vrijheid

Jan 06, 2022

2022: Het Jaar van de Meester

Dec 31, 2021