Het Universum is een balzaal

Apr 05, 2023

Eén van mijn favoriete maatjes om mee te werken is Aartsengel Michael. Waarschijnlijk heb jij ook al wel eens (of misschien zelfs wel regelmatig) met hem gewerkt. Hij lijkt bij lichtwerkers erg populair te zijn en ik snap wel waarom! In de duistere wereld waarin wij geïncarneerd zijn waarin we zo lang verdwaald zijn geweest, was hij één van de glow-in-the-dark figuren. Degene die ons beschermde als we bang waren, degene die het licht van de Waarheid liet schijnen als we onzeker waren.

Michael is er altijd. Toch? Of toch niet?

Onlangs kwam ik hem tegen bij een portaal op een Heilige Plek. Hij hield daar de wacht en zorgde ervoor dat alleen degenen wiens frequentie een match was met de plek door het portaal heen konden.

Blij begroette ik hem. Maar ik begon me ook af te vragen hoe hij toch altijd op alle plekken tegelijk kon zijn. Al die lichtwerkers die met hem willen praten, op hem rekenen voor bescherming en dan ook nog hier aanwezig zijn. Hoe doet hij dat toch?

Dus dat vroeg ik hem.

Michael:

“Iedereen ziet een klein onderdeel van mij. Een weerspiegeling van mijn ware zelf. Zie het maar als een grote discobal, ja net zoals het kristalcentrum, met al die verschillende glimmende vlakken die allemaal een reflectie van mijn energie weergeven. Ik ben op alle plaatsen tegelijk omdat er voor ons geen tijd en ruimte bestaat en iedereen ziet een fractie van mij.

Mijn volledige zelf is nog niet te zien in jullie huidige staat. Pas als jullie in contact komen met de grote versie van jullie zelf, kunnen jullie een idee krijgen van hoe groots ik ben. Omdat jullie net zo groots zijn als ik.

Besef dat de versie van jou die je nu beleefd slechts een weerspiegeling is in één van de glimmende vakjes van de discobal. Een fractie van je ware zelf.

Ik sta naast jullie in de grote balzaal van het universum en ik kijk naar de schitterende discoballen en zie mijn reflectie weerspiegeld. Ik straal mijn licht naar alle kanten en jullie discoballen weerkaatsen mijn licht en helpen het op die manier te verspreiden. Hoe meer jullie mij aanroepen en met mij werken, hoe verder mijn licht zal reiken.

Het is dus nooit zo dat je mij te veel bent. Ik ben er altijd en ik ben blij als je mij aanroept en met mij wilt werken. Dat betekent dat je aangeraakt wordt door mijn licht en mijn licht verder weerkaatst. Samen verlichten we de balzaal van het universum.”

Nog meer Straalende Blogs

Ontdek de Nieuwe Wereld

Sep 07, 2023

Ontdek het Geheime Pad naar een Open Hart

Aug 11, 2023

1-op-1 Lichtwerksessie

Heb je last van hardnekkige energetische schaduwen die je saboteren? Zit je vast in een patroon waar je maar niet uitkomt?

In een Lichtwerk Sessie ga ik met jou op zoek naar de schimmen die om je heen hangen. Met behulp van energetische technieken en lichtwezens, zoals Aartsengelen en Verheven Meesters, kom je weer in je kracht en in contact met het pad van je ziel. In deze persoonlijke sessies kun je jouw angsten, belemmerende overtuigingen, saboteurs en obstakels onder ogen zien en die stap voor stap vernietigen.   

Samen bevrijden we jou van ketenen waarmee je vastzit aan het verleden of donkere energieën. Je kunt je weer in vrijheid en lichtheid bewegen en doen waarvoor je hier op aarde bent gekomen: het creëren van een nieuwe wereld!  

Een Lichtwerk Sessie duurt tussen een uur tot anderhalf uur en kan op de praktijk in Oegstgeest plaatsvinden of per telefoon of Zoom.

De kosten bedragen 170 euro per sessie.

Maak een afspraak

1-op-1 Lichtwerksessie

Heb je last van hardnekkige energetische schaduwen die je saboteren? Zit je vast in een patroon waar je maar niet uitkomt?

In een Lichtwerk Sessie ga ik met jou op zoek naar de schimmen die om je heen hangen. Met behulp van energetische technieken en lichtwezens, zoals Aartsengelen en Verheven Meesters, kom je weer in je kracht en in contact met het pad van je ziel. In deze persoonlijke sessies kun je jouw angsten, belemmerende overtuigingen, saboteurs en obstakels onder ogen zien en die stap voor stap vernietigen.   

Samen bevrijden we jou van ketenen waarmee je vastzit aan het verleden of donkere energieën. Je kunt je weer in vrijheid en lichtheid bewegen en doen waarvoor je hier op aarde bent gekomen: het creëren van een nieuwe wereld!  

Een Lichtwerk Sessie duurt tussen een uur tot anderhalf uur en kan op de praktijk in Oegstgeest plaatsvinden of per telefoon of Zoom.

De kosten bedragen 170 euro per sessie.

Maak een afspraak