Ik ben een frequentie

Dec 03, 2020
Zijn we niet massaal op zoek naar wie we werkelijk zijn? Het is alsof langzaam de mensheid wakker wordt en zich af begint te vragen wie hij of zij is. Door de Covid situatie worden we helemaal terug geworpen naar de kern. Het is een essentiële en vaak ook lastige vraag.
 
Door de bomen van allerlei meningen, energieën en blokkades zie je het bos van jezelf niet meer. We gaan geloven dat we dat kleine onderdeeltje zijn.
 
Ik heb zo lang gezocht naar mezelf. Wie ben ik. Wie ben ik echt. Ik wist van mezelf dat ik vele gezichten heb. En ik was altijd op zoek naar het “ware” gezicht. Want die verschillende kanten van mij konden zo tegenstrijdig zijn.
 
De eerste stap naar mijn ware zelf was het accepteren dat ik zoveel gezichten heb. Ja ik ben naar buiten toe gericht en ik zie mensen. Maar tegelijkertijd kan ik ook helemaal in mezelf teruggetrokken zijn en kan eigenlijk alles wat er gebeurd helemaal aan mij voorbij gaan.
 
Wie is de ware ik?
 
Ik bleef maar graven. Healen. Want die teruggetrokken Inge moest toch wel een beschadigd deel zijn van die “leuke” open Inge? “Ik ben bang voor afwijzing, dus probeer ik het maar niet.”
 
Of was die naar buiten gerichte Inge juist het resultaat van “ik ben niet de moeite waar om van te houden, dus dat moet ik verdienen?”
 
Het bracht me nergens. Nou ja, ik begon met steeds fijner in mijn eigen energie te voelen. Maar nog steeds was er geen 1 overtuigende Inge die naar buiten kwam.
 
Tot ik het uiteindelijk maar los liet. Dan was ik maar al die verschillende kanten. Het kon me ook eigenlijk niet meer schelen.
 
Het besef kwam uiteindelijk: het gaat niet om hoe ik naar buiten treed of wat mij wel of niet raakt. Dat is niet wie of wat ik ben. Ik ging op zoek naar de overeenkomsten. De energie die achter de uitingen ligt.
 
Ik ben een frequentie. Mijn ziel heeft een bepaalde trilling en gevoel. Dat is wie ik ben.
 
Dat kan zich op verschillende tijden op verschillende manieren uiten. En dat bepaalt niet wie of wat ik ben. Mijn ziel is energie, is een frequentie.
 
En soms lijkt het anders te trillen omdat de omgeving andere eigenschappen naar boven haalt. Maar dat is een illusie.
 
En als ik contact heb met mijn eigen trilling, als ik niet probeer door allerlei kunstgrepen of filters mijn trilling anders te laten lijken gebaseerd op wat ik denk dat mijn omgeving wil horen of zien, is het perfect.
 
De gidsen gaven mij de een healing door die je erbij kan helpen. Healing op je innerlijke kind(eren) en weer contact met je magische kind.
 
Geniet ervan!
 
 
 
 

Nog meer Straalende Blogs

Niet alle lichtwerkers geven licht

May 19, 2022

De feniks die bang is om te verbranden

May 12, 2022

Ben jij een Sterrenziel en of een Aardeziel?

May 05, 2022

1-op-1 Lichtwerksessie

Heb je last van hardnekkige energetische schaduwen die je saboteren? Zit je vast in een patroon waar je maar niet uitkomt?

In een Lichtwerk Sessie ga ik met jou op zoek naar de schimmen die om je heen hangen. Met behulp van energetische technieken en lichtwezens, zoals Aartsengelen en Verheven Meesters, kom je weer in je kracht en in contact met het pad van je ziel. In deze persoonlijke sessies kun je jouw angsten, belemmerende overtuigingen, saboteurs en obstakels onder ogen zien en die stap voor stap vernietigen.   

Samen bevrijden we jou van ketenen waarmee je vastzit aan het verleden of donkere energieën. Je kunt je weer in vrijheid en lichtheid bewegen en doen waarvoor je hier op aarde bent gekomen: het creëren van een nieuwe wereld!  

Een Lichtwerk Sessie duurt tussen een uur tot anderhalf uur en kan op de praktijk in Oegstgeest plaatsvinden of per telefoon of Zoom.

De kosten bedragen 150 euro per sessie.

Maak een afspraak

1-op-1 Lichtwerksessie

Heb je last van hardnekkige energetische schaduwen die je saboteren? Zit je vast in een patroon waar je maar niet uitkomt?

In een Lichtwerk Sessie ga ik met jou op zoek naar de schimmen die om je heen hangen. Met behulp van energetische technieken en lichtwezens, zoals Aartsengelen en Verheven Meesters, kom je weer in je kracht en in contact met het pad van je ziel. In deze persoonlijke sessies kun je jouw angsten, belemmerende overtuigingen, saboteurs en obstakels onder ogen zien en die stap voor stap vernietigen.   

Samen bevrijden we jou van ketenen waarmee je vastzit aan het verleden of donkere energieën. Je kunt je weer in vrijheid en lichtheid bewegen en doen waarvoor je hier op aarde bent gekomen: het creëren van een nieuwe wereld!  

Een Lichtwerk Sessie duurt tussen een uur tot anderhalf uur en kan op de praktijk in Oegstgeest plaatsvinden of per telefoon of Zoom.

De kosten bedragen 150 euro per sessie.

Maak een afspraak