Koningin van de Jungle

Koningin van de Jungle

Mar 09, 2023

Als kind had ik een stiekeme fantasie. Ik liep als een soort van koningin van de jungle door het paradijs. Ik sprak met de dieren, we waren dierbare vrienden van elkaar. In deze schitterende omgeving was ik gelukkig. Het was mijn toevluchtsoord voor al die momenten dat het leven mij zwaar viel en ik mij eenzaam voelde.. Met mijn ogen dicht kon ik deze wereld helemaal voor me zien, kon ik mij helemaal over geven aan het leven in het paradijs.

Naarmate ik ouder werd, begon de droom naar de achtergrond te raken. Ik verbond mij eigenlijk zelden tot nooit meer met deze wereld. Ik voelde mij nog steeds – of misschien zelfs meer dan ooit toen ik naar de middelbare school ging – een vreemde eend in de bijt, maar leerde toevlucht te zoeken in andere “sociaal geaccepteerde” afleidingen zoals televisie en later ook alcohol, feest en mannen.

De droom was eigenlijk vergeten. Heel af en toe dacht ik er nog wel eens aan als een vage herinnering die af en toe door mijn gedachten flitste. 

Tot de tijd dat ik op zoek naar antwoorden ging. Ik wilde weten hoe de wereld in elkaar zat. Waarom kwam wat ik zag in de wereld niet overeen met hoe ik diep van binnen wist dat het ook zou moeten kunnen. Het leidde tot mijn spirituele ontdekkingstocht. Van Reiki via Centrum voor Leven en Intuïtie naar Pleiadisch Lichtwerk en de sterrenwezens.

Hoe meer ik mij met sterrenwezens ging verbinden, hoe meer ik voelde dat ik meerdere leven op andere planeten had gehad. Door de jaren heen kwamen langzaamaan herinneringen terug aan die levens. En nog steeds wist ik niet waar de koningin-van-de-jungle-droom over ging.

Tot vorige week! Tijdens een meditatie werd ik naar Lyra geleid, naar Avyon. Een paradijselijke plek waar de planten weelderig groeiden en de dieren in harmonie met elkaar leefden. Ineens drong het tot mij door! Ik ken deze plek! Dit is de plek waar ik altijd van droomde! Herinneringen stroomden ineens weer door mij heen. Ik wist het weer. Dit is Eden, waar ik zoveel heimwee naar had, dit is de plek van de koningin van de jungle!

Er vielen puzzelstukjes op hun plek. Ik begreep ineens de heimwee gevoelens, de grote hang naar harmonie. Ik had weer een stukje van mijzelf teruggekregen.

Dit kan dus gebeuren, Straalende ziel. Tijdens een meditatie waar je naar een plek terug gaat, kan ineens een inzicht komen, herinneringen terugkomen. Zelfs als je die eigenlijk nooit helemaal vergeten was.

Maakt het mijn leven radicaal anders? Nee, dat geloof ik niet. Maar het maakt mijn leven wel rijker en het geeft inzicht in waarom ik doe wat ik doe.

Gidsen: Jullie herinneringen komen steeds meer terug, omdat de donkere wolk van vergetelheid om de Aarde heen steeds dunner wordt. Er komt steeds meer verbinding met je grootse zelf! Zorg ervoor dat je eigen verbindingen met je multidimensionale zelf zo schoon en open mogelijk zijn. Dan kunnen de herinnering optimaal door komen.

Inge: Hoe hou je de verbindingen met je multidimensionale zelf schoon en open?

Gidsen: Verbind je elke dag met je Hogere Zelf. Spreek elke dag de intentie uit de verbindingen zuiver en open te houden. Je Hoger Zelf zal jou dan helpen. Elke dag.

Nog meer Straalende Blogs

Ik opende het portaal

May 31, 2024

De pijn van het Ego

May 10, 2024

Goud

Apr 26, 2024

1-op-1 Lichtwerksessie

Heb je last van hardnekkige energetische schaduwen die je saboteren? Zit je vast in een patroon waar je maar niet uitkomt?

In een Lichtwerk Sessie ga ik met jou op zoek naar de schimmen die om je heen hangen. Met behulp van energetische technieken en lichtwezens, zoals Aartsengelen en Verheven Meesters, kom je weer in je kracht en in contact met het pad van je ziel. In deze persoonlijke sessies kun je jouw angsten, belemmerende overtuigingen, saboteurs en obstakels onder ogen zien en die stap voor stap vernietigen.   

Samen bevrijden we jou van ketenen waarmee je vastzit aan het verleden of donkere energieën. Je kunt je weer in vrijheid en lichtheid bewegen en doen waarvoor je hier op aarde bent gekomen: het creëren van een nieuwe wereld!  

Een Lichtwerk Sessie duurt tussen een uur tot anderhalf uur en kan op de praktijk in Oegstgeest plaatsvinden of per telefoon of Zoom.

De kosten bedragen 170 euro per sessie.

Maak een afspraak

1-op-1 Lichtwerksessie

Heb je last van hardnekkige energetische schaduwen die je saboteren? Zit je vast in een patroon waar je maar niet uitkomt?

In een Lichtwerk Sessie ga ik met jou op zoek naar de schimmen die om je heen hangen. Met behulp van energetische technieken en lichtwezens, zoals Aartsengelen en Verheven Meesters, kom je weer in je kracht en in contact met het pad van je ziel. In deze persoonlijke sessies kun je jouw angsten, belemmerende overtuigingen, saboteurs en obstakels onder ogen zien en die stap voor stap vernietigen.   

Samen bevrijden we jou van ketenen waarmee je vastzit aan het verleden of donkere energieën. Je kunt je weer in vrijheid en lichtheid bewegen en doen waarvoor je hier op aarde bent gekomen: het creëren van een nieuwe wereld!  

Een Lichtwerk Sessie duurt tussen een uur tot anderhalf uur en kan op de praktijk in Oegstgeest plaatsvinden of per telefoon of Zoom.

De kosten bedragen 170 euro per sessie.

Maak een afspraak