Op de koffie bij Verheven Meesters

Oct 28, 2021
De laatste tijd ben ik steeds meer terug aan het keren naar mijn “roots”, naar mijn basis. Ik ben vanuit huis uit heel Christelijk opgevoed. Elke zondag naar de zondagsschool, Christelijke basisschool, ik heb het allemaal meegekregen. En toen ik heel jong was, liep mijn hart over van liefde voor God. Ik kon niet geloven dat er mensen niet in God geloofden!
 
Hoe ouder ik werd, hoe meer ik mij ging afzetten tegen het geloof. Ik zag de invloeden op de maatschappij en de wereld. Ik zag hoe mensen de vreselijkste dingen aan gedaan werden in naam van de kerk, geloof, religie.
 
De wereld van wat we toen “New Age” noemden opende zich voor mij. Ik leerde omarmen dat er zoveel meer gezichtspunten waren om naar het universum te kijken. In mijn zoektocht was ik niet op zoek naar Jezus, Maria of Aartsengelen.
 
Toch kwamen die steeds weer langs. Op afstand. Want daar wilde ik hen hebben. Niet te dichtbij. Want ik had nog steeds het vertekende beeld van mijn jeugd voor ogen.
 
Ondertussen heelde ik mijn jeugd. Heelde ik mijn eigen vertekende wereldbeeld. Maakte ik in vele sessies mensen vrij van indoctrinatie vanuit geloof.
 
Daar kwam een diepe healing voor mijzelf uit. In de diepste duisternis – ja tijdens sessies kom je daar wel meer dan eens terecht! – waren er altijd een aantal lichtpunten die mij elke keer weer naar huis brachten. Ik leerde op deze lichtbakens te vertrouwen. Stapje voor stapje.
 
Als eerste kon ik in die lichtpuntjes voor mij Aartsengel Michael herkennen en toelaten, daarna kwam Moeder Maria als snel en pas de laatste tijd heb ik mijn hart weer geopend voor Jezus Christus. Op een andere manier als in mijn jeugd. Deze keer als een Keeper van Diepe Wijsheid en Liefde. De Herder. Niet voor ons als schaapjes, maar voor ons als wezens die de weg wel eens kwijt zijn. De weg uit de duisternis.
 
Jezus als de Verheven Meester. Want daar zijn er velen van op deze planeet. In ieder geval hier om ons te helpen. Het zijn wezens die hier op Aarde verlichting hebben bereikt. Ervaringsdeskundigen zou je kunnen zeggen. Daarom zijn zij op dit moment volop aanwezig. Naast alle engelen en sterrenwezens zijn zij hier ook bij ons om ons de weg te wijzen. Te inspireren.
 
Al deze prachtige wezens zijn verankerd op Aarde in Steden van Licht. Plekken op Aarde waar de energie zich kon openen voor de hogere frequenties. En in deze tijden van chaos wordt alles alleen maar verder geopend (nou ja, zeg maar liever gescheurd, want zo voelt het wel eens), zodat er nog meer hogere dimensionale frequentie kan verankeren.
 
Op het moment dat je energie zuiver genoeg is – en je daarvoor open staat - ontvang je een uitnodiging om naar een Stad van Licht te gaan. Daar kun je je verbinden met de nieuwe frequenties, hulp ontvangen van Lichtwezens en nieuwe inspiratie opdoen.
 
Lieve Lichtwerker, dit is jouw uitnodiging om naar een Stad van Licht te reizen. Je bent er klaar voor!
  • Roep een of meerdere Verheven Meesters aan (ik raad Jezus aan, maar Moeder Maria, St Germaine of met wie jij je verbonden voelt, zijn ook prima)
  • Vraag om de Kristallijnen pilaren om je ruimte
  • Vraag je Hoger Zelf om met je mee te komen
  • Vraag aan de Verheven Meester en je Hoger Zelf om je mee te nemen naar een Stad van Licht die op dit moment voor jou van toepassing is.
  • Geniet.
Of je doet mee met de volgende meditatie (begint op 12.45)
 
 
 

Start hier met de reis terug naar jezelf

En ontvang een GRATIS meditatie die je verbinding versterkt met je zielenpad.

Ook ontvang je wekelijks EXTRA inspiratie en hulp om de grootste versie van jezelf te omarmen.

Nog meer Straalende Blogs

Voel je vleugels

Jan 13, 2022

Leven in vreugde en vrijheid

Jan 06, 2022

2022: Het Jaar van de Meester

Dec 31, 2021