Mijn ontmoeting met Maria

Dec 23, 2022

Verheven Meesters en Aartsengelen zijn voor mij als rocksterren. Waanzinnig succesvol, altijd op de achtergrond aanwezig, zo bekend en tegelijkertijd zo ver weg en ongrijpbaar.

Ja, ook voor mij. Terwijl ik zo vaak met hen praat en hun hulp krijg in Lichtwerk Sessies. 

Ik herken hun energie, hoor de boodschappen, voel de liefde. En toch, als ik heel eerlijk ben, voelt het wat ver van mij verwijderd. Ik zie maar een deel van hun grootsheid, ze blijven vaak een beetje op de achtergrond. Er zijn er wel een aantal waar ik een diepe band mee heb en dat maakt het makkelijker om mij met hen te verbinden.

Moeder Maria is één van die Lichtwezens die ik altijd wel voelde, maar waar ik om de een of andere reden niet een diepe band mee voelde. Begrijp me goed, ik vind haar frequentie heerlijk en werk regelmatig met haar samen, maar ze bleef altijd wat verder van mij afstaan. Is het misschien omdat ik zelf geen moeder ben (nou ja, poezenmoeder, maar dat is toch anders) en haar dus meer als vriendin van mijn moeder zie? Hebben we in vorige levens dan niet samengewerkt? Het zou allemaal zomaar eens waar kunnen zijn.

Dat veranderde een aantal maanden geleden. Ik was een weekendje weg in Gent en voelde mezelf een kathedraal binnen getrokken worden. Als dat gebeurd, weet ik dat ik de energie moet volgen. Misschien was er weer een Jezus die van het kruis gehaald moest worden?  

Ik was aangenaam verrast toen ik binnen in weinig kruizen aantrof en liep heerlijk mediterend door de kerk. Ik vond een hoekje met een groot beeld van Moeder Maria en wist dat ik daar een kaarsje aan moest steken. Het was ook nog eens een kerk die nog echte kaarsen had in plaats van de elektronische lichtjes die je tegenwoordig nogal eens tegenkomt.

Ik koos een kaars uit en vond een mooie plek om het neer te zetten. De kaars brandde vrolijk en ik keek omhoog naar het beeld van Maria. Ik stond precies onder het beeld en haar ogen keken mij rechtstreeks aan. Op dat moment ontstond er een connectie. Het raakte mij diep in mijn hart.

Ik zag haar ineens in haar aardse vorm. De jonge vrouw die ze was en de enorme taak die ze op zich had genomen. Ze was zoveel jonger dan ik nu! Wat een kracht moet ze hebben getoond, de vastberadenheid. Ze werd ineens een stukje vlees en bloed. Ook zij heeft zich gewijd aan haar taak, heeft zich jaren voorbereid, zichzelf overgegeven aan de wil van het Universum. Nu wist ik dit natuurlijk wel, maar het besef dat ze ook echt het fysieke lichaam heeft gedragen met alle dingen die er mee samen hangen, liet mij ineens haar zien als menselijk wezen dat ook obstakels heeft overwonnen. Ze werd ineens “echt” en niet alleen maar energie.

Net als zij worden wij gevraagd groter te worden dan we denken te zijn. Onze beelden los te laten en ons open te stellen voor een grotere waarheid. En nee, het is niet zo dat als je het eenmaal ziet, miraculeuze wijze alle obstakels verdwijnen en je leven alleen maar licht en liefde is. Maar je perspectief verandert en het raakt je minder omdat je het grote perspectief ziet. Je kunt je bijdrage zien in het grote geheel.

De Verheven Meesters weten waar we doorheen gaan, ze hebben hetzelfde pad bewandeld. Moeder Maria is er voor ons met compassie. Omdat ze weet hoe het is, waar je mee worstelt. En ze weet ook dat je het kan dat je pad openligt voor jou. Als jij het durft te omarmen. Ze zal er voor je zijn. Elke dag opnieuw.

Liefs,

Inge

PS Wist je dat de Opleiding Pleiadisch Lichtwerk je kan helpen jouw pad te bewandelen? Het brengt je weer terug naar je essentie. Klik hier voor meer informatie.

Nog meer Straalende Blogs

Van wolkenfabrieken tot platte daken: Spirituele Alchemie

Feb 15, 2024

Ik wil helemaal niet groeien!

Jan 19, 2024

Loslaten, Rouwen en Bouwen aan een Nieuw Thuis

Dec 08, 2023

1-op-1 Lichtwerksessie

Heb je last van hardnekkige energetische schaduwen die je saboteren? Zit je vast in een patroon waar je maar niet uitkomt?

In een Lichtwerk Sessie ga ik met jou op zoek naar de schimmen die om je heen hangen. Met behulp van energetische technieken en lichtwezens, zoals Aartsengelen en Verheven Meesters, kom je weer in je kracht en in contact met het pad van je ziel. In deze persoonlijke sessies kun je jouw angsten, belemmerende overtuigingen, saboteurs en obstakels onder ogen zien en die stap voor stap vernietigen.   

Samen bevrijden we jou van ketenen waarmee je vastzit aan het verleden of donkere energieën. Je kunt je weer in vrijheid en lichtheid bewegen en doen waarvoor je hier op aarde bent gekomen: het creëren van een nieuwe wereld!  

Een Lichtwerk Sessie duurt tussen een uur tot anderhalf uur en kan op de praktijk in Oegstgeest plaatsvinden of per telefoon of Zoom.

De kosten bedragen 170 euro per sessie.

Maak een afspraak

1-op-1 Lichtwerksessie

Heb je last van hardnekkige energetische schaduwen die je saboteren? Zit je vast in een patroon waar je maar niet uitkomt?

In een Lichtwerk Sessie ga ik met jou op zoek naar de schimmen die om je heen hangen. Met behulp van energetische technieken en lichtwezens, zoals Aartsengelen en Verheven Meesters, kom je weer in je kracht en in contact met het pad van je ziel. In deze persoonlijke sessies kun je jouw angsten, belemmerende overtuigingen, saboteurs en obstakels onder ogen zien en die stap voor stap vernietigen.   

Samen bevrijden we jou van ketenen waarmee je vastzit aan het verleden of donkere energieën. Je kunt je weer in vrijheid en lichtheid bewegen en doen waarvoor je hier op aarde bent gekomen: het creëren van een nieuwe wereld!  

Een Lichtwerk Sessie duurt tussen een uur tot anderhalf uur en kan op de praktijk in Oegstgeest plaatsvinden of per telefoon of Zoom.

De kosten bedragen 170 euro per sessie.

Maak een afspraak